
Uluslararası Balkan Üniversitesinde görev yapan Dr. Fahri Karaman’a, Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca ve Üniversiteli öğrenciler ile birlikte ziyarette bulundu.
Ankara’da faaliyetlerine ara vermeden samimiyet ve güven vererek devam ederken, çalışmalar farklı ülkelerde yaşayanların takdirini toplamaya devam ediyor.
Makedonya’da uzun süredir görev yapan Dr. Fahri Karaman birlik ve beraberlik adına yapmış olduğu faaliyetlerin memleketi adına gurur ve umut verici olduğunu ifade etti.
Lisans, yüksek lisans ve doktora gibi alanlarda uluslararası eğitim konusunda gençlere yardımcı olacağını özellikle vurguladı.
Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, öğrencilere vereceği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Türk Sağlık-Sen’in hukuk mücadelesi sürüyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68019 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35144 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9824 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7308 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı