Akşam Vakti 20:47
Gülşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri şehir içinde ulaşımın aksamaması ve vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin de katıldığı çalışmalarda, kar yağışının hemen ardından kar küreme ve tuzlama çalışmalarına başlayan ekipler ilçenin bütün cadde ve sokaklarında herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için gecenin geç saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdü.
Yolda kalan araç sürücülerinin yardım çağrılarına bizzat giden Belediye Başkanı Fatih Çiftçi sosyal medyadan yaptığı açıklamada; 4 kepçe, 2 kamyon, 4 traktör ve 40 personel ile tüm ana arterlerin açıldığını, kalan tüm cadde ve sokaklar için de çalışmaların gece boyu süreceğini belirtti.

Tüketici hakem heyetlerine başvurularda yeni düzenleme
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70948 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38349 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10114 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7551 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme