Şişli escort Mecidiyeköy escort Taksim escort
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Çiftci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı makamında ziyaret etti.
Söz konusu ziyarete ilişkin Şube Başkanı Mustafa Çiftci, “Sayın Genel Başkanımız Ali Yalçın’ı ziyaret ederek yaklaşan toplu sözleşme sürecini ve Nevşehir’imizdeki sorunları konuştuk. Misafiperverliklerinden dolayı Genel Başkanımıza ve genel merkez yönetimimize teşekkür ediyorum” dedi.
Eğitim-Bir-Sen Nevşehir heyeti başkent ziyaretinde merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini de ziyaret etti.
Altınyıldız Yaz Okulunda Havuz Etkinliği
Kadınlara anne sütü eğitimi verildi
Öğrenciler ilk karnelerini Başkan Güneş’ten aldılar
Acıgöl 4 Temmuz Ve Tuz Köy İlk Ve Ortaokullarında Kitap Sevinci
Acıgöl HEM’de yepyeni ürünler üretiliyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.