Sabah Vakti 04:44

Başkan Salaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, yaşlıların toplumsal yaşamdaki önemine dikkat çekti.
Başkan Salaş mesajında, “Yaşlılık, her birey için hayatın özel ve değerli bir dönemidir. Ömürlerinin büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçiren büyüklerimiz, yaşlandıklarında da onuruna yaraşır bir yaşam ve bakım hakkına sahiptir. Yaşlılarımız, geçmiş ile bugün arasında köprü kuran ve kültürümüzü gelecek nesillere aktaran en değerli hazinelerimizdir.” ifadelerini kullandı.
Toplum olarak yaşlılara gereken saygı ve ilgiyi göstermekle yükümlü olduğumuzu vurgulayan Salaş, “Geleceğe daha umutla bakabilmek için çocuklarımıza ve gençlerimize büyüklerimize gösterilmesi gereken sevgi ve saygıyı anlatmalı, kuşaklar arasındaki bağı güçlendirmeliyiz. Unutmamalıyız ki herkes bir gün yaşlanacak ve bu döngü içinde birbirimize destek olmak zorundayız. Yaşlılarına gereken önemi vermeyen bir toplumun huzur içinde olması mümkün değildir. Yaşlılara gösterilen özen, bir toplumun uygarlık göstergesidir.” dedi.
Türk Dünyası 10. Belgesel Film Festivali Finalist Filmler Belirlendi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71123 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38633 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10172 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7611 kez okundu
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı