
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, “Bizlere en değerli miras olarak bırakılan Cumhuriyetimiz, aydınlık yarınlara yürürken çocuklarımız için de rehber olacaktır” dedi.
NTB Başkanı İbrahim Salaş, yayımladığı mesajında şunları kaydetti: “Cumhuriyetimizin 99 yıllık tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren, attığımız her adımda ders almamız gereken bir dönemdir.
Cumhuriyet’imize sahip çıkmak, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakârlıkta bulunmak, hepimizin müşterek vazifesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin 99. yıldönümünde Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikal etmiş olan aziz silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesile ile Nevşehir Ticaret Borsası Üyelerimizin “Cumhuriyet Bayramını” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70350 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37641 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9974 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7409 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”