Şişli escort Mecidiyeköy escort Taksim escort
19,0420$% 0.01
20,8379€% 0.71
1.212,87%0,62
2.004,00%0,30
7.990,00%0,32
1.979,93%0,53
5.001,06%1,92
531081฿%-1.62617
İstanbul Kartal Eski Belediye Başkanı Altınok Öz, Anavatan Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Eski Milletvekili Abdulkadir Baş ve Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Cem Turgut Gelgör, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı’ya hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda İstanbul Kartal Eski Belediye Başkanı Altınok, Anavatan Partisi Eski Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Eski Milletvekillerinden Abdulkadir Baş ile Denizbank Orta Anadolu Bölge Müdürü Cem Turgut Gelgör ayrı ayrı Başkan Rasim Arı’yı ziyaret ederek tebriklerini iletti.
Misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Rasim Arı, konuklarıyla bir süre sohbet ederek Nevşehir’de gerçekleştirmeyi planladıkları projelere ilişkin bilgiler verdi.
Toplu sözleşme memurlara ekonomik olarak katkı sağlamamıştır
Kadınlara anne sütü eğitimi verildi
Öğrenciler ilk karnelerini Başkan Güneş’ten aldılar
Acıgöl 4 Temmuz Ve Tuz Köy İlk Ve Ortaokullarında Kitap Sevinci
Acıgöl HEM’de yepyeni ürünler üretiliyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.