
Nevşehir Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası’nın genel kurul toplantısı 27 Ocak Salı günü gerçekleştirilecek. Genel kurul, saat 11.30’da 350 Evler Mahallesi’nde bulunan Esnaf Kefalet (Silver) Düğün Salonu’nda yapılacak.
Oda Başkanlığı ve Başkan Adaylığı için Yusuf İbis’in aday olduğu genel kurulda, esnafın yoğun katılımı bekleniyor. Yusuf İbis, tüm oda üyelerini genel kurula davet ederek, birlik ve dayanışma içerisinde güçlü bir yönetim anlayışıyla hizmet etmeyi hedeflediklerini ifade etti.
Genel kurulda, mevcut çalışmaların değerlendirilmesi ve yeni döneme ilişkin projelerin ele alınması beklenirken, oda üyelerinin katılımıyla demokratik bir seçim sürecinin yürütülmesi amaçlanıyor.
Vali Fidan, “Yaşayan İnsan Hazineleri” Ödüllü Mustafa Güray Tüysüz’ü Kabul Etti
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69324 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
36827 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9904 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7347 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı