
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, “Bizim işimiz halka hizmet. Bu yolda durmak yok. Tüm gücümüzle bu şehre hizmet için çalışacağız.” dedi.
Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, iftar öncesinde AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanlığı yöneticileri ile birlikte Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde çat kapı ev ziyaretlerinde bulundu. Kadir Gecesi ve yaklaşan Raman Bayramı’nı tebrik ettiği vatandaşlara kahve ve lokum hediye eden Savran, mahalledeki çocuklarla da yakından ilgilendi.
Savran, “Bizim işimiz halka hizmet ve bu yolda durmak yok. Hizmetlerimizin halka ulaşmasına gayret edeceğiz. Hakkın rızasının halkın duasından geçtiğini biliyoruz, halkın duasını almak için de daha çok çalışacağız.” dedi.
Başkan Savran Ve Ak Parti Milletvekili Adayı Yanar, Pazar Esnafını Ziyaret Etti
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69990 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37413 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9948 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7387 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı