Sabah Vakti 02:00
Nevşehir Güzelyurt mahallesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan el sanatları kursunda elde edilen ürünler önümüzdeki günlerde görücüye çıkacak.
Nevşehir Şehit Muhammed Can Biçici Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce Güzelyurt mahallesinde açılan kursa 15 kadın kursiyer katıldı. Kursiyerlerin ürettikleri el işi, göz nuru ürünler 29 -31 Aralık tarihleri arasında Forum Kapadokya AVM’de açılacak olan stantta hem sergilenecek hem de satışa sunulacak.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak’ın da bizzat stant hazırlıklarını yerinde gördüğü çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan8 Kurs Öğretmeni İlknur Sıcakyüz, el sanatları kursunda elde edilen dekoratif el işi ürünlerinin yanı sıra hasır örgü sepet, kokulu taş ürünleri ile ahşap süsleme ürünlerinin açılacak olan stantta beğeniye ve satışa sunulacağını belirtti.
Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğünde “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Atölyesi” Devam Ediyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71030 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38466 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10138 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7583 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme