Forum Kapadokya, Babalar Günü’ne özel düzenlediği dopdolu etkinlik programıyla ziyaretçilerine unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. 14 Haziran’da gerçekleşen “Baba-Çocuk Uçurtma Atölyesi”nde minikler babalarıyla birlikte kendi uçurtmalarını yaptılar. Etkinliğe katılan çocuklar, emekleriyle hazırladıkları uçurtmaların sahibi olurken, ailece geçirilen keyifli saatler katılımcılardan tam not aldı.
Babalar Günü coşkusu 15 Haziran’da da hız kesmeden devam etti. 15 Haziran Pazar günü ise ekranların sevilen ismi Sinan Çalışkanoğlu, Forum Kapadokya’da ziyaretçilerle buluştu. Ünlü oyuncunun renkli sunumuyla gerçekleşen “Evet-Hayır Yarışması” kahkahalarla dolu anlara sahne oldu. Katılımcılar, Sinan Çalışkanoğlu’nun eğlenceli sorularına “evet” veya “hayır” dememeye çalışırken hem sahnede hem de izleyiciler arasında keyifli sohbetler oluştu. Yarışma sonunda sürpriz hediyeler kazanan ziyaretçiler, bu özel günü unutulmaz anılarla tamamlarken, etkinlik boyunca izleyenler neşeli anlara tanıklık etti.
Forum Kapadokya, düzenlediği tüm etkinliklerde aileleri bir araya getirmeye ve ziyaretçilerine unutulmaz deneyimler sunarak değerli zamanlara ev sahipliği yapmaya devam ederken, bir kez daha bölgedeki sosyal yaşamın merkezi olduğunu kanıtladı.
Jandarma Teşkilatından Vali Fidan’a Ziyaret
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni
Ruhsatsız Silah Ele Geçirilirdi, 9 Kişi Gözaltına Alındı
Karapınar’da Bir İlk Artık Elektriğini Kendi Üretecek