Yatsı Vakti 19:27
İmam hatip liseleri ve imam hatip ortaokulları kız öğrenciler arası “Genç Nida Hafızlık Yarışması” Nevşehir il finali Diriliş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinesinde gerçekleştirildi.
Yarışmaya İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl MEM müdür yardımcısı Murat Saltık, jüri üyeleri, yöneticiler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
İmam hatip liseleri kız öğrenciler arası ‘Genç Nida Hafızlık Yarışması’ il finali sonucunda;
İmam hatip ortaokulları kız öğrenciler arası ‘Genç Nida Hafızlık Yarışması’ il finali sonucunda;
İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yarışmanın gerçekleştirilmesinde emeği ve katkısı olan jüri üyelerine, yöneticilere, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere teşekkür etti.
Ayrıca, Nevşehir’i imam hatip liseleri kız öğrenciler arası ‘Genç Nida Hafızlık Yarışması’ bölge finalinde temsil edecek olan Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Soylu’ya ve imam hatip ortaokulları kız öğrenciler arası ‘Genç Nida Hafızlık Yarışması’ bölge finalinde temsil edecek olan Karapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Sevdiye Türkmen’e başarılar diledi.
Yazıcı, Avanos Anadolu Lisesi’ne Ziyaret
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı