
6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta 7.7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen çifte deprem 10 ilimizde yıkıma neden oldu. Bu büyük felaketi yakından hissettiğimiz Nevşehir de yakınlarımız ve akrabalarımız enkaz altında can verdi.
Ankara’da yaşayan Nevşehirliler ilk günden itibaren her anlamda destek olmaya çalıştı. Tüm Nevşehirlilerin de canı yandı. Bu süreçte Nevşehirliler ilk saatlerden itibaren; gıda, giyim, hijyen malzemesi, elbise ve benzeri tüm ihtiyaçları bölgeden gönderildi ve hala gönderilmeye devam ediyor.
Ayrıca Ankara’da Nevşehirliler, 1 yıl ücretsiz eşyalı ve tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde depremzede ailelere yuvalar açıldı. Bunlardan birinci ev Çolak ailesi için titizlikle hazırlandı.
Genç Nevşehirliler Derneği başkanı Ziya Ağca, “Kahramanmaraş merkezde yaşayan ve depremden etkilenen ailemizle iletişime geçtikten sonra tüm hemşerilerilerimizin desteği ile iki gün içinde evimizi yaşamaya hazır hale getirdik. Üç çocukları olan Çolak ailesi, Ankara’da Nevşehirliler tarafından titizlikle hazırlanmış evi görünce şaşkınlıkla karşıladılar. A’dan Z’ye kadar tüm ihtiyaçların hazırlanması bizleri çok duygulandırdı. Tüm Nevşehirlilere teşekkür ederiz dediler. Üç haftalık süreçte buna benzer birçok evin hem hazırlanmasında hem de koordinasyonunda gayret eden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
CV hazırlama teknikleri de konu alındı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70081 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37459 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9948 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7387 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı