Sabah Vakti 05:17
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından lise öğrencileri arasında “Göç ve Çocuk” temalı resim yarışması düzenlendi.
Göçmenler hakkında toplumsal farkındalığı artırmak, sosyal uyuma katkıda bulunmak, katılımcıların göç olgusunun olumlu/olumsuz yönlerine dikkat çekmelerine ve ülkemizin göçmenler konusunda sergilediği takdire şayan tutumu ile insanlığa örnekliğini ifade etmelerine imkan sunmak, göç olgusundan en fazla etkilenen kesimlerden biri olan çocukların zihninde nasıl bir dünya tasavvuru olduğuna dikkat çekmek amacıyla Başkanlığımızca lise öğrencileri arasında resim yarışması düzenlendi.
Din Hizmetleri Uzmanı Adem Aydın’ın başkanlığında oluşturulan komisyonun değerlendirmeleri sonucunda; Lise öğrencileri arası resim yarışmasında Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam-Hatip Lisesinden İzzet Türker birinci, Derinkuyu Zeliha Ekmekçi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Nejla Büşra Günay ikinci oldu.
Yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Müftü Vekili Selami Kurt ve Derinkuyu İlçe Müftüsü Can Uyguner Gülseven tarafından hediyeleri takdim edildi.
Çevik bu kez asaleten göreve atandı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71258 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38812 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10207 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7647 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi