İmsak Vakti 12:53
Nevşehir’de çocuk ve gençleri sanatla buluşturan Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde açılacak olan yaz dönemi kursları için kayıtlar başladı.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Güzel Sanatlar Merkezi’nde yeni dönemde sekiz farklı branşta kurslar açılacak. Alanlarında uzman eğitmenler nezaretinde, hafta içi ve hafta sonu gerçekleştirilecek olan Gitar, Bağlama, Ud, Keman, Yan Flüt, Piyano, Ney ve Halk Oyunları kurslarına çocuk, genç ve yetişkinler ücretsiz olarak katılabilecek.
Sınırlı kontenjanlarla açılması planlanan kurslara katılmak isteyenler,1 Haziran 2024 tarihine kadar, Kültür Park içerisinde bulunan Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’ne veya Paşa Konağı’ndaki Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen başvurabilecekleri gibi www.nevsehir.bel.tr adresindeki hızlı menü içerisinde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Kurs Başvuruları sekmesinden online olarak kayıtlarını yaptırabilecek.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın Anneler Günü Mesajı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71507 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
39034 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10286 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7714 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı