Avanos Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl 6.’sı gerçekleştirilecek olan Avanos Halk Panayırına başvuru alma sürecinde son haftaya girildi.
Stant açmak isteyen vatandaşların 28 Haziran tarihine kadar Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Yapılan başvurular, satılacak ürünün cinsi ve kategorisine göre, Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından incelendikten sonra, panayır düzenine ilişkin yer ve stant dağılımları yapılacak.
Panayırda stant ve sergi açmak isteyen vatandaşların Yerleşim yeri belgesi (ikametgah) ve kimlik fotokopisi ile 28 Haziran 2019 Cuma günü mesai saati bitimine kadar başvurusunu yapması gerekiyor.
”e-twinning günü için söyle” projesine ilgi artıyor
Karapınar’da Bir İlk Artık Elektriğini Kendi Üretecek
Tatlarin Kadın Girişimci Kooperatifi İlk Mantar Hasadını Gerçekleştirdi
Güneş “10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum”
Nevşehir DSİ İl Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti