Güneş Vakti 13:13
Son iki yılda bilek güreşi Türkiye şampiyonluğunda, ikincilik ve üçüncülük derecesi bulunan Gülşehir Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Havva Nur Gülgan’ın bu yılki hedefi Türkiye Şampiyonluğu olacak.
Nevşehir şampiyonu olarak ilimizi Çorum bölge müsabakalarında başarıyla temsil eden Havva Nur Gülgan, 75 kg sağ ve sol bilekte namağlup bölge şampiyonu olarak ve Adana’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılma hakkı kazandı.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gülgan’ımnbaşarısında emeği geçen; Gülşehir Şehit Ömer Halisdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Mazak’ı, Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Ulaş Özsoy’u ve Kafile Başkanı Beyza Nur Eryılmaz’ı tebrik eder, öğrencimiz Havva Nur Gülgan’a Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz açıklaması yapıldı.
Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Heyeti, NEVÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nin Bilimsel ve Teknolojik Altyapısını İnceledi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70946 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38345 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10114 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7551 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme