
Türkiye genelinde büyükşehirlerin giriş ve çıkışlarının denetime alınması, 20 yaş altı ve 65 yaş üzeri vatandaşların sokağa çıkmamalarıyla süren korona virüs tedbirleri kapsamında Nevşehir il merkezinde de İl Pandemi kurulunca alınan kurallar uygulanmaya devam ediyor.
Söz konusu kurallar çerçevesinde araç sürücülerinin il merkezinde keyiflerince cirit atmamaları, mümkün olduğu kadarıyla evlerinde kalmaları için ara sokaklara bariyerler konuldu.
Hafta sonundan itibaren uygulamaya geçirilen bu durum özellikle araçlarına fellik fellik park yeri arayanların işine geldi.
Ara yolların bariyerlerle çevrilmesini fırsata dönüştüren araç sahipleri korona virüs tedbirlerinin nasıl fırsata dönüştürülebileceğinin küçük bir örneği oldu adeta.

Hayvan Kasabası düzenli olarak dezenfekte ediliyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69963 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37395 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9948 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7387 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı