Güneş Vakti 13:15
NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından il müftüleri ve il müftü yardımcılarının katılımıyla çevrimiçi bir toplantı gerçekleştirildi.
Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan’ın başkanlığında yapılan bilgilendirme ve istişare toplantısına İl Müftümüz Ahmet Celalettin Altunkaya başkanlığında müftü yardımcılarımız ile Hac ve Umre Şube Müdürümüz Süleyman Erdem katıldı.
Çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıda Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün pandemi sürecinde devam eden hizmetleri hakkında bilgilendirme, fikir alışverişi ve durum değerlendirmesi yapıldı.
Toplantıda salgın sürecinde Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmaları değerlendiren Bircan, Covid-19 salgını nedeniyle olağanüstü bir süreç yaşandığını ifade ederek, bu süreçte topluma hizmet noktasında yapmış oldukları çalışmalarla gösterdikleri özveri ve gayret için il müftülerine teşekkür etti.
Kaldırım işgalleri son sürat devam
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70991 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38407 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10125 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7566 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme