h Dolar 44,7542 % 0.06
h Euro 52,7923 % 0.06
h Altın (Gr) 6.925,02 %-0,52
h BIST100 14.253,75 %0,36
a Sabah Vakti 02:00
Nevşehir 12°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
Altınyıldız Koleji
Altınyıldız Koleji

Karapınar Halkına TOKİ Müjdesi

Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. Daha yaşanabilir bir belde hedefiyle hizmetlerine devam eden Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, beldenin önemli bir hayaline daha kavuşmak üzere olduğunu duyurdu.

Başkan Güneş, “Söz verdiğimiz gibi bunu da değerli halkımızla birlikte hayata geçiriyoruz. TOKİ Karapınar’a hayırlı olsun” dedi.

Karapınar açısından devrim niteliğinde bir gelişme olarak nitelendirdiği müjdeyi veren Başkan Güneş, “Kasabamıza yapılacak olan TOKİ konutlarında sona yaklaştık. Toplam 101 adet konut projesi hazırlandı ve ihale için onay bekliyor” diye konuştu.

Başkan Güneş, bu süreçte kendilerine destek veren Nevşehir Valisi Ali Fidan’a, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün’e, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a teşekkür ederek, “Halkımızdan bize güvenmelerini ve inanmalarını istemiştik. Onlara hiçbir zaman boş söz vermedik, aldatmadık. Sözümüzün arkasında durduk. Bu hizmet Karapınar’ımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Karapınar’da yapılması planlanan 101 konut ile ilgili sürecin, önümüzdeki dönemde halkla paylaşılacağı bildirildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Nevşehir’de Geri Dönüşümle Geleceğe Yatırım Yapıyoruz