
Müreffeh yarınların inşasında büyük vazifeler alacak olan, Ürgüp Başdere Köyü İlkokulu’ndaki öğrencilere ‘Tohumlu Kalem’ dağıtımı yapılarak doğa sevgisi ve ağaç dikmenin önemi ile ilgili sohbet edildi.
Konuya dair Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığından yapılan açıklamada “Bu konuda hassas nesiller yetişmesi için düzenlediğimiz önemli etkinliğimize katılıp, hediyelerimizi kabul eden fidan gibi temiz öğrencilerimize ve güneş gibi fidanlarını yetiştiren değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.
Kainatın Efendisi “kıyamet kopsa dahi elinizdeki fidanı dikin” buyurmuştur. Türklük, kıyamete yakın elimizdeki fidandır. Kıyamet kopsa dahi elimizdeki fidanı dikeceğiz. Çevrecilik milliyetçilik, milliyetçilik gelecektir” ifadelerine yer verildi.

















Ortahisar’da Avrupa Hareketliliğine katıldı
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni