Sabah Vakti 05:08
Nevşehir Belediyesi tarafından “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Nevşehir’e gelen ünlü sunucu Ersin Düzen ve sanatçı Maher Zain Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Etkinliklerinde sahne alan dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain ve gecenin moderetörlüğünü üstlenen TRT Stadyum Programının sunucusu Ersin Düzen akşam saatlerinde Nevşehir’e geldi. Belediye Başkanı Rasim Arı’yı birlikte ziyaret eden Maher Zain ve Ersin Düzen, Arı ile bir süre sohbet etti.
Belediye Başkanı Rasim Arı: “Milli irademize, vatanımıza ve milletimize kast edenlere karşı, canlarını siper ederek tarihimizin altın sayfalarına adlarını kanlarıyla yazdıran aziz şehitlerimizi, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin yıl dönümünde rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
Onları acımasızca şehit eden, canlarına kıyan hain terör örgütü FETÖ ve işbirlikçilerini ise unutmamak, unutturmamak ve dünyaya Güçlü Türkiye mesajı vermek tüm hemşehrilerimizi; çoluk-çocuk, genç-yaşlı demeden Diriliş Meydanı’na davet ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz bir kez daha tüm dünyaya gösterelim.” dedi.








15 Temmuz 250 şehidin kanlarıyla yazdığı son kurtuluş destanıdır!
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71216 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38756 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10195 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7633 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi