
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) kurucu Rektörü olan Prof. Dr. Filiz Kılıç, beraberinde MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ile NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.
Kılıç ve Doğu’yu makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Aktekin, Rektörlük görevi boyunca NEVÜ’nün başta fiziki yapılaşması olmak üzere yapmış olduğunuz başarılı çalışmaları ve emeklerinden dolayı Prof. Dr. Filiz Kılıç’a bir kez daha teşekkür etti. Prof. Dr. Aktekin ayrıca, milletvekilliği aday adaylığı için NEVÜ’deki akademisyenlik kadrosundan istifa eden Kılıç’a aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Rektör Prof. Dr. Aktekin ve yönetiminin NEVÜ’nün her alanda adından söz ettiren, köklü ve gelişmiş üniversiteler arasında hızla yükselmesine yönelik yürüttüğü başarılı çalışmaları yakinen takip ettiğini belirten Prof. Dr. Kılıç ise, her daim üniversite ve şehir için desteklerinin devam edeceğini kaydetti.
Kılıç ile bir süre görüşen Rektör Aktekin ziyaret sonunda ayrıca kendilerine NEVÜ İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından yayımlanan ‘Kapadokya Mirası Tarihi ve Kültürel Bellek Dergisi’nin ilk sayısını hediye etti.
Atık ürünler aksesuarlara dönüşüyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70058 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37441 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9948 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7387 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı