Sabah Vakti 05:21
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı Çat Kasabası’na çıkartma yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve beraberinde ki yönetim Kurulu, merkeze bağlı Çat Kasabası’na giderek burada önce nikah merasimine katıldı, sonra ise halk ile kucaklaştı.
Kasaba meydanında ki kıraathanelerde vatandaşları ile bir araya gelen heyete ilgi bir hayli yoğundu. Sohbet sırasında kısa sürede heyetin başın biriken vatandaşlar, konuşulanları pür dikkat dinledi. Sorunları da bire bir dile getiren vatandaşlar, çözüm yollarının uzun uzun tartıştı.
MHP İl Başkanı Adnan Doğu ise dile getirilen sorunları bir bir cevap vererek, Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının sorunları çözebileceğini ifade etti.
Yaklaşık 2 saatlik sohbetin ardından heyet Kasabadan ayrıldı. Bu önemli ziyaret ise vatandaşı memnun etti.
Polat’a Hayırlı Olsun ve Teşekkür Mesajı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71294 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38840 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10216 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7652 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi