
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve beraberindeki parti yöneticileri, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.
MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve merkez ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette parti yöneticileri Arı’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.
MHP Merkez İlçe Başkanı Göğdemir ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Arı, misafirlerine Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli projeleri hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulundu.
Nevşehir’i marka kent haline getirmek için büyük bir azimle ve kararlılıkla çalıştıklarını belirten Arı, “Nevşehir Belediyesi olarak bu şehrin insanlarını mutlu etmek, onların arzuladığı, beklediği hizmetleri yerine getirmek için çalışıyoruz.
Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken toplum her kesimi ile kucaklaşıyor, onları dinliyor ve fikirlerine önem veriyoruz. Hepimiz ortak sevdası Nevşehir.” dedi.
Kumcu engelliler bakım merkezindeydi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
66307 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
33474 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9694 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7190 kez okundu
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni
Ruhsatsız Silah Ele Geçirilirdi, 9 Kişi Gözaltına Alındı