Güneş Vakti 13:09
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, 29 Ağustos 2026 tarihinde gerçekleştirilen 15. Olağan Kongre’nin ardından mazbatasını aldı. Mazbata töreninde MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ile MHP Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Ali Ertosun da yer aldı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir teşkilatında 15. Olağan Kongre’nin ardından yeni dönem resmen başladı. Kongre sonucunda yeniden İl Başkanlığı görevine seçilen Adnan Doğu, Nevşehir Adalet Sarayı’nda düzenlenen programda mazbatasını teslim aldı.
Adnan Doğu’nun İl Başkanlığı mazbatası, Nevşehir Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak tarafından takdim edildi.
Mazbata programına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç ile MHP Nevşehir İl Başkan Yardımcısı Ali Ertosun da katılarak Adnan Doğu’yu bu önemli gününde yalnız bırakmadı.
Mazbatasını almasının ardından Adalet Komisyonu Başkanı Ali İhsan Tabak’a teşekkür eden Doğu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
29 Ağustos 2026 tarihinde gerçekleştirilen 15. Olağan Kongre ile başlayan süreç, mazbatanın teslim edilmesiyle resmiyet kazanırken, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu ve yönetimi yeni dönem çalışmalarına başladı.
Büyükbaş Hayvancılık Desteklemelerinde Başvurular Başladı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71158 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38685 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10178 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7615 kez okundu
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı