Sabah Vakti 04:13
Kapadokya’ya gelen Moldavalı Turistleri, Royal Anatolia Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler ve görevlilerce karanfillerle karşılandı.
Dinler Grup bünyesinde faaliyet gösteren Royal Anatolia Seyahat acentasının organizasyonuyla Moldova’nın başkenti Kişinev’den gelen Moldavalı turistler Kapadokya’ya hayran kaldı.
Kapadokya’ya gelen Moldavalı Turistleri, Royal Anatolia Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler ve görevlilerce karanfillerle karşılandı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mehmet Dinler “UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki Kapadokya’ya farklı ülkelerden direkt uçuşlar yapılması için yürütülen çalışmalar kapsamında Moldova’dan turist kafilelerinin gelmeye başladığını belirtti.
Moldova’dan Kapadokya Havalimanı’na 2022’de daha fazla turistin gelmesi için tanıtım faaliyetlerinin ettiğini belirten Dinler, ilk iki organizasyonumuzda yaklaşık 324 turist bölgemizi ziyaret etti. Önümüzdeki organizasyonlarımızda bu sayılar dahada artacağına olan inancımız tam. Bizim varlık nedenimiz olan bu topraklara çok şey borçluyuz. Kapadokya için üretmeye devam edeceğiz. Moldova bölgemiz için yeni bir pazar. Organizasyonlarımızda misafirlerimize bölgeyi en iyi şekilde anlatmaya çalıştık. Tüm misafilerimiz ülkelerine çok mutlu döndü, olumlu dönüşlerini aldık çok mutlu ve gururluyuz.” dedi.

ALTINYILDIZLILAR KİTAPLARLA VE YAZARLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71043 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38492 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10145 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7590 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme