
Nevşehir Belediyesi, bir yandan şehre yeni yeşil alan ve parklar kazandırmak için çalışmalar sürdürürken bir yandan da zamana yenik düşerek yıpranan parkları yeniden düzenleyerek kullanıma sunuyor.
Yeni Mahalle’de bulunan Nejdet Ersan Parkı’nda bir süre önce Nevşehir Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmaları sürüyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, geçtiğimiz haftalarda 1. etabı tamamlanan parkın diğer bölümlerinde havuz ve yürüyüş yollarının yapımı devam ediyor.
İçerisinde 6 adet süs havuzu, çocuklar için oyun grupları, yürüyüş yolları ve kent mobilyalarının bulunacağı park içerisinde hummalı bir çalışma gerçekleştiren belediye ekipleri, parkın aydınlatma sistemini de yenileyerek peyzaj çalışmaları ile birlikte parka estetik bir görünüm kazandıracak.
Şehir merkezinde vatandaşların aileleri ile birlikte vakit geçirebilecekleri Nejdet Ersan Parkı’ndaki çalışmaları kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.





Bürokrasi değişiminde liste her geçen gün kabarıyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69661 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37172 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9942 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7376 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı