Sabah Vakti 03:48
Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Yönetim kurulu üyeleri Nevşehir KOSGEB İl Müdürülüğü Ahiler Kalkınma ajansını 01.09.2021 tarihinde ziyaret etti.
NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, Başkan Yardımcıları Mehmet Kahraman, Arif Öbekli, Genel Sekreter M. Samet Kafalı Yönetim Kurulu üyeleri Hamdi Dinler, Yüksel Gizligider, Fatih Altuntakan, Üyeler Durmuş Ertuğrul, Fatih Doğan ve Sami Paşaoğlu Kosgeb Müdürü Ali Usta ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol’u ziyaret ettiler.
Konu hakkında açıklama yapan Başkan Ertaş, Üyelerimizin devlet desteklerinden beklentilerini yazılı hale getirerek devlet desteklerinden beklentilerini ve ihtiyaç analizlerini kamu kurumlarımızla paylaştık. Bizlere ve sanayimize göstermiş oldukları ilgi ve destekleri için teşekkür ederiz dedi.
Kosgeb müdürü Ali Usta, Kosgeb destekleri ve çıkmasını plandıkları projeler hakkında bilgi verdi.
Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol ise Dernek ile yapılacak olan projeler hakkında bilgi vererel uzman arkadaşlarımız ile her zaman sanayicimizin yanındayız dedi.
Nevşehir sanayisinin ve sanayicilerin beklentileri hakkında bilgi alış verişi yapıldı. Kurumların ve Dernek yönetimin karşılıklı teşekkür ve fotoğraf çekimi ile ziyaret sona erdi.

Altınyıldızlılar Tübitak Türkiye Finali Sunumunu Yaptılar
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70986 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38398 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10121 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7563 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme