Sabah Vakti 05:15
Konuyla ilgili olarak Nevşehir Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehrimizin altyapısının yenilenmesi amacıyla başlatmış olduğumuz çalışmalar çerçevesinde, şehrin içme suyu ihtiyacını karşılayan ve ekonomik ömrünü dolduran ana isale hattının yenilenmesi çalışmaları sürmektedir.
Bazı mahallelerimizde sık sık su kesintilerinin yaşanmasına neden olan ana isale hattının yenilenerek hem su arızalarını önemli ölçüde azaltmak hem de vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşmaları amacıyla gerçekleştirilecek olan çalışmalar çerçevesinde 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü öğlen saat 14.00’dan itibaren su kesintisi uygulanacaktır.
Mümkün olan en kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmaların sona ermesi ile birlikte tüm mahallelerimize yeniden su verilmeye başlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.” denildi.
Belediye Çalışıyor, Nevşehir Kazanıyor
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71255 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38808 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10206 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7646 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi