Sabah Vakti 02:00
Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, birkaç aydır şehir içerisindeki yolların yeniden asfaltlanması ve standartlarının yükseltilmesi çalışmasında bulunan Nevşehir Belediyesine teşekkür etti.
Yeni düzenlemelerle birlikte şehir içindeki ana ve ara yolların öncesine oranla çok daha yüksek standartlara ulaştığını ifade eden Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, “Nevşehir Belediyemizin birkaç aydır şehir merkezindeki yolların yeniden asfaltlanması ve standartlarının yükseltilmesi konusundaki çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Şoför esnafımızın da beğenisini toplayan çalışmaların sürmesi en büyük temennimiz.
Bu arada şehir içi trafiğinin rahatlatılması için Nevşehir Belediyemizin acilen Karasoku ve civarındaki yerleşim alanlarındaki kentsel dönüşüm uygulamasının hayata geçirilmesini de büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71091 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38590 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10164 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7607 kez okundu
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal