
Türk Kızılay Nevşehir Şubesi,Yılbaşı gecesinde Şehrimizde güvenliği sağlamak adına -6 dereceye varan soğukta kuş uçurtmayan emniyet teşkilatı için sabah saatlerine kadar sıcak çorba dağıtımında bulundu
Yılbaşı gecesi Nevşehir’de gerçekleşebilecek her türlü terör olaylarına ve asayişe müessir olaylara önceden müdahale edebilmek, halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, genel güvenlik ve asayişin temini açısından, salgınla mücadeleyi akamete uğratmamak adına emniyet personeli hazır bulundu.
Bu bağlamda Genç Kızılay gönüllüleriyse polis kontrol noktalarını,emniyet müdürlüğünü ve uygulama noktalarını ziyaret ederek Emniyet teşkilatı mensuplarının yeni yıllarını kutlayıp,teşekkürlerini iletirken soğuk havanın etkisini kırmak için seyyar aşevlerinde yaptıkları çorbadan ikram ettiler.
Türk Kızılay Nevşehir Şubesi, Şube Hizmet Kapasitesini geliştirmek adına geçmiş aylarda araç filosuna dahil ettiği İkram Aracını, şehrimizin ihtiyaç duyulduğu her noktasında halkımızın kullanımına sunuyor.
Kızılay Nevşehir Şubesinin İkram Aracı anlık 500 kişiye dışarıdan destek almadan, içerisindeki tüp ve elektrik tesisatları sayesinde tam donanımlı bir şekilde sıcak ve soğuk olarak çorba, şerbet, sıcak yemek, sıcak-soğuk içecek ve anlık ihtiyacı karşılayabilecek düzeyde dağıtım yapabiliyor.
Bu faaliyetinde ise İkram Aracının musluklarından sımsıcak çorba aktı
Çalışmayla alakalı açıklamalarda bulunan Türk Kızılay Nevşehir Şubesi Başkanı Ercan Civelek:
Yeni yıla girerken fedakarca hizmet eden,emniyet ve jandarma teşkilatımıza teşekkür mahiyetinde Genç Kızılay gönüllülerimizle,seyyar aşevimizde pişirdiğimiz çorbaları nokta nokta gezerek ikram ettik,dağıtımlarımız sabaha karşıda devam etti çalışmamıza düzenleyen Genç Kızılay gönüllülerimize teşekkür ederim diyerek sözlerine şu şekilde devam etti
Türk Kızılay, sadece Türkiye’de değil dünyanın en ücra köşesine bile herkese eşit şartlar altında fikir, dil, din mezhep ve ırk ayrımcılığı gözetmeksizin insanlığın yardımında koşmaya devam ediyor.
Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak 2022 yılına umutlarla girmekteyiz. Bütün insanlığın olduğu gibi ülkemizin de yeni yıla barış, huzur ve sağlık içerisinde girmesi en büyük dileğimizdir.
Kuşkusuz her yeni yıl, beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlar taşır. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için, Millet olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız gerekir. Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde ve tüm milletimizle yeni bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın birlik ve beraberliğimizi artırması, yarınlara umutla bakmayı, mutluluk dolu bir yıl olmasını diliyorum.halkımızın yeni yılını kutluyor, saygı ve iyi dileklerimi sunuyorum.”dedi.

Geçmişimizi muhasebe edelim, geleceğimize yön verelim
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68356 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35485 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9835 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7315 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı