
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Göre yolu üzerindeki yaklaşık 150 bin metre kare büyüklüğündeki alana yapılacak olan Millet Bahçesi’nde çalışmalar sürüyor.
Göre yolu üzerindeki Mostar Köprüsü devamında yer alan 150 bin metre kare büyüklüğündeki alanda yapılacak ve Türkiye’nin en güzel millet bahçelerinden biri olacak olan Nevşehir Millet Bahçesi’nde çalışmalar hız kazandı. Geçtiğimiz aylarda, TOKİ tarafından gerçekleştirilen ihalenin ardından yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığı millet bahçesinde, millet kıraathanesi ve havuz alanlarında inşaat ve peyzaj çalışmaları sürüyor.
2024 yılı başında hizmete açılması planlanan Nevşehir Millet Bahçesi içerisinde otopark, koşu-yürüyüş yolu, süs havuzları, çocuk oyun alanları, futbol ve basketbol sahaları ile tenis kortları, fitness ve barbekü alanları bulunacak.
İçerisinde millet kıraathanesi ve kafelerin de yer alacağı Millet Bahçesi’nin büyük bir bölümüne farklı tür ve renklerde ağaç, çalı ile mevsimlik çiçek dikilerek yeşillendirilecek.
Depremzelere yardım takdir edildi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70062 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37446 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9948 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7387 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı