Güneş Vakti 13:15
Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Zahire Pazarı’nda aşure ikramı programı düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programa Nevşehir Valisi Hüseyin Kök de katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Programa, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri de iştirak etti.Muharrem Ayı’nın birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ruhunun yaşatıldığı programda Vali Hüseyin Kök, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek aşure ikramına eşlik etti. Program boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenen Vali Kök, Muharrem Ayı’nın manevi atmosferine vurgu yaptı.
Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Kök, Muharrem Ayı’nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.
15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Kapsamında Aşk Vadisi’nde Anlamlı Yürüyüş
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70971 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38378 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10119 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7559 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme