Sabah Vakti 05:54
Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ile Nevşehir Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenecek ücretsiz kurslar için kayıt süreci başladı. Farklı alanlarda açılacak kurslarla vatandaşların kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.
Yapılan açıklamaya göre kurs programında Hijyen, Gazaltı Kaynak, Okçuluk, Bilgisayar, Hızlı Okuma, Madde Bağımlılığı Farkındalık ve Kur’an-ı Kerim kursları yer alıyor.
Kurslara 12 yaş ve üzerindeki herkes başvurabilecek. Başvuru yapan kursiyerler ise en fazla iki farklı kursa kayıt yaptırabilecek.
Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, yeni beceriler kazanmak, mesleki yeterliliklerini artırmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak isteyen tüm vatandaşları ücretsiz kurslara katılmaya davet etti.
Kayıt işlemleri ve kurslarla ilgili detaylı bilgiye Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ile Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığından ulaşılabileceği bildirildi.
Kapadokya Alan Başkanı Aslanbay Tarihi ve Kültürel Alanlarda Yerinde İncelemede Bulundu
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71482 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38991 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10260 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7693 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı