İkindi Vakti 15:50
Nevşehir Valisi Ali Fidan, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Hasan Tartar ile birlikte, acil sağlık hizmetlerinin etkinliğini artırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından ilimize tahsis edilen ve hayırsever iş insanı İbrahim Arısoy’un hibe ettiği araçların hizmete alım programına katıldı.
Programda konuşan Vali Fidan, sağlık alanında yapılan her yatırımın doğrudan insan hayatına dokunduğunu vurgulayarak, “Sağlık altyapımızı güçlendiren bu araçlar, acil durumlara müdahale kabiliyetimizi önemli ölçüde artıracaktır. Acil sağlık hizmetlerinden vatandaşlarımızın daha hızlı ve etkin şekilde yararlanmasını sağlayacak yeni araçlarımızın ilimize kazandırılmasına katkılarından dolayı Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Sayın Kemal Memişoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Devlet–millet dayanışmasının en güzel örneklerinden birini sergileyen hayırsever iş insanı İbrahim Arısoy’a da teşekkür ediyorum” dedi.
Vali Fidan, yeni araçların Nevşehir’e ve tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.
Hizmete alınan araçlarla birlikte, İl Ambulans Servisi Başhekimliği bünyesindeki acil sağlık hizmetlerinin kapasitesinin artırılması hedefleniyor.

Kapadokya Havalimanı’nda 750 Bin Yolcu Sevinci
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71479 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38986 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10256 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7690 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı