İkindi Vakti 15:45

Nevşehir’de su ürünleri kaynaklarının korunması ve yasa dışı avcılığın önlenmesi amacıyla balık satış noktalarındaki denetimler aralıksız sürdürülüyor. Denetimlerde balıkların asgari avlanabilir boy şartlarına uygunluğu kontrol ediliyor.
Nevşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Görevlileri tarafından 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında kent genelinde denetimler gerçekleştiriliyor. Balık satış noktalarında yapılan kontrollerde, satışa sunulan balıkların asgari avlanabilir boy şartlarına uygunluğu incelenirken yasa dışı su ürünleri avcılığına yönelik çalışmalar da yürütülüyor.
İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş, su ürünleri kaynaklarının korunması, yasa dışı avcılığın önlenmesi ve sürdürülebilir balıkçılığın sağlanmasının önemine dikkat çekti. Memiş, bu kapsamda denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Öbekli’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71491 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
39001 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10266 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7701 kez okundu
Vali Kök’ten Acıgöl Kaymakamlığına Ziyaret
Şeyhül Kurra İbrahim Tanrıkulu Erkek Kur’an Kursu’na Ziyaret
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı