Akşam Vakti 19:13
2015 ten beri Gülşehir de Aydın Danışmanlık adı altında faaliyet gösteren firma, Nevşehir Modern İş hanında Nevşehirli vatandaşlara da hizmet etmek üzere faaliyete geçti.
Firma yetkilisi Serkan Aydın hizmet ettikleri işler hakkında yaptığı açıklamada “Yurtdışı vize işlemleri başvurusunu, Tüm resmî dairelerde yapacağınız işlemler ile ilgili bilgi alma ve belge hazırlama işleri, Veraset intikal işlemlerini ve ardından yapılacak Tapu ve SGK işlemleri, Tapu Takip işlemleri, Online olarak yapılması gereken iş başvurularını ve online işlemlerin bütünü, E devlet sistemi üzerinden yapılması gereken işlemleri, Tarım dosyaları ve hibe başvuruları, Yurtdışı tüm belgeleri doldurma ve yaşam belgesi düzenleme işleri, Köy muhtarları ile entegreli olarak takip edilmesi ve yapılması gereken işlemler, tek adreste hizmete sunuluyor” diye konuştu.
Firma sahibi Serkan Aydın, “Vatandaşların kapı kapı dolaşmadan tüm işlerini ofisimizi ziyaret ederek halletmeleri övünç kaynağımızdır. Hizmet için varız ve Nevşehir merkez, modern çarşı ziraat bankası arkası 2. Kat no. 76 adresinde hizmet veriyoruz” dedi.
Sulusaray Kavşağına uzanan yol yeniden araç trafiğine açıldı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71259 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38815 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10207 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7647 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi