
Programa Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı. Öğrencilerin başarısının kutlandığı buluşma, Eğitime Destek Platformu’nun ev sahipliğinde gerçekleşti.
Vali Ali Fidan, Milletvekili Emre Çalışkan ve İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, elde ettikleri dereceyle Nevşehir’i gururlandıran gençleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Katılımcılar, öğrencilerin azmi ve gayretlerinin şehre büyük bir onur yaşattığını vurguladı.
Programda ayrıca, başarının arkasındaki emeklere dikkat çekilerek, öğrencilere destek olan ailelere, öğretmenlere ve tüm paydaşlara teşekkür edildi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün yaptığı açıklamada, Nevşehir’in geleceğine yön verecek gençlerin eğitimde elde ettikleri bu önemli başarıların kentin gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Bu kıymetli evlatlarımızla gurur duyuyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Rektör Aktekin’den NEVÜ’ye Yerleşen Öğrencilere Mesaj
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni