Sabah Vakti 02:00

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir’de eğitim altyapısını güçlendirecek yeni okul projelerinin onaylandığını açıkladı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2026 Yılı Temel Eğitim İl Yapım Programı kapsamında onaylanan projeler doğrultusunda, Nevşehir merkez ilçede 20 derslikli ilkokul ve 6 derslikli anaokulu inşa edilecek.
İki yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanan yatırımların, öğrencilerin daha nitelikli, modern ve güvenli eğitim ortamlarında eğitim görmesine katkı sağlaması hedefleniyor. Projelerin aynı zamanda kentin eğitim kapasitesini artırarak önemli bir ihtiyaca cevap vereceği ifade edildi.
Açıklamada, hayata geçirilecek eğitim yatırımlarının Nevşehir’e, öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Göreme, Avrupa’nın En İyi 16. Destinasyonu Seçildi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71106 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38615 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10169 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7608 kez okundu
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal