h Dolar 47,5610 % 0.06
h Euro 54,7879 % 0.06
h Altın (Gr) 6.215,87 %0,30
h BIST100 13.506,61 %0,72
a Güneş Vakti 13:15
Nevşehir 25°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • Havadis50
  • Genel
  • Nevşehirliler Buray Konseriyle Müzik Dolu Bir Akşam Yaşadı

Nevşehirliler Buray Konseriyle Müzik Dolu Bir Akşam Yaşadı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Nevşehir Kültür Yolu Festivali’nin üçüncü gününde sahne alan Buray, Göreme Festival Alanı’nı dolduran dinleyicilere birbirinden özel şarkılarıyla seslendi. Sanatçının enerji dolu sahne performansı, hayranlarının şarkılara hep bir ağızdan eşlik etmesiyle festival alanında coşkulu ve keyifli bir atmosfer oluşturdu.

Nevşehir Kültür Yolu Festivali’nin üçüncü konser akşamında sahneye çıkan Buray, “Senin Yüzünden” ve “Aşk mı Lazım” başta olmak üzere en sevilen şarkılarını seslendirdi. Festival alanını dolduran müzikseverler, konser süresince sanatçının şarkılarına ezbere eşlik ederken, Göreme Festival Alanı renkli görüntüler yarattı.

Sahne performansı ve dinleyicilerle kurduğu samimi iletişimle büyük beğeni toplayan Buray, izleyicilere keyif dolu anlar yaşattı. Dinleyiciler, şarkılara alkışlarla tempo tutarak konser boyunca oluşan coşkulu atmosferin önemli bir parçası oldu.

Nevşehir Kültür Yolu Festivali’nin ana sahnesinde her akşam farklı sanatçılar müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Festival kapsamında konserlerin yanı sıra sergiler, atölyeler, söyleşiler, çocuk etkinlikleri ve gastronomi programları da 9 Ağustos’a kadar kentin farklı noktalarında ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Nevşehir Halkoyunları Ekibi Gürcistan’da Sahne Aldı