
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Eğitim Fakültesi (NEVÜ) öğretim üyesi ve kurum eğitim öğretim koordinatörü Doç. Dr. Ergin Erginer, eTwinning Türkiye faaliyetleri kapsamında seminer verdi.
Avrupa’da okul ortaklıkları, bilişim teknolojilerinin ve faaliyetlerinin yaygınlaştırılması, yenilikçi teknolojinin Avrupa’da öğretmenler arasındaki paylaşımının sağlanması ve yabancı dil kullanımı gibi çeşitli amaçları hedefleyen eTwinning faaliyeti bu yıl Nevşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Çalıştaya 70 farklı ilden gelen ve eTwinning projesinde görev alan öğretmenler katıldı.
Bu kapsamda gerçekleştirilen çalıştayda, NEVÜ’nün eğitim-öğretim niteliğinin artırılması için yürütülen ortak işbirliği çalışmalarına önemli bir katkı sunularak, öğretmenler ile akademisyenler arasındaki etkileşimin güçlendirilip yenilikçi öğretim yöntemlerinin paylaşımının sağlanması hedeflendi.
Doç. Dr. Ergin Erginer tarafından “Yaratıcı Dramanın Öğretimde Kullanımı ve Öğretimsel Oyun” konulu seminer sunumunun ardından katılımcılara yönelik drama atölyesi gerçekleştirildi.
eTwinning faaliyeti eTwinning Mesleki Eğitim ve Ortaöğretim çalıştayı, Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan Ulusal Destek Servisi (UDS) ekibi tarafından yürütülen proje çerçevesinde tamamlandı. Türkiye 22 Şubat 2009 yılından beri eTwinning katılımcısı olmaya devam ediyor.
Yoga 1.Kademe Yardımcı Eğitmenlik Kursu Nevşehir’de
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70535 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37815 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9987 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7423 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
