

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2023 yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 19.06.2023 Pazartesi günü NTSO Toplantı Salonunda gerçekleşti. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı M. Ali Öbekli başkanlığında toplanan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi açılışında konuşma yapan Öbekli; gündeme dair açıklamalarda bulunarak, meclis gündemi ve toplantı hakkında bilgilendirme yaptı.
Meclis Başkanı M. Ali Öbekli’nin ardından konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, genel seçimler ve devamında gerçekleştirilen TOBB seçimleriyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunup, sonuçların vatana millete ve ilimize hayırlı olmasını diledi.
Parmaksız ayrıca NTSO koordinetörlüğünde yürütülmekte olan Avanos OSB, Kozaklı OSB ile ilgili olarak gelinen noktalar hakkında bilgiler verdi. Ekonomik ve ticari değerlendirmelerin ardından, soru – cevap şeklinde devam etti.
Meclis Başkanı Öbekli, toplantıya katılan tüm Meclis üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.
Çalışkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılacak yatırımları arz etti
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
69916 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
37352 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9948 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7386 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı