İkindi Vakti 17:06
Nevşehir Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla, şehir dışından Nevşehir’e gelen ve Nevşehir’den şehir dışına giden yolcuları unutmadı. Terminal görevlileri vatandaşları ikramlarla karşılıyor.
Kentin adeta vitrini olan Nevşehir Adnan Menderes Terminali’nde Kurban Bayramı öncesindeki Arefe gününde yoğun bir hareketlilik yaşıyor.
Bayramı aileleri ile birlikte geçirmek için birçok kişi şehirlerarası otobüslerle Türkiye’nin farklı illerine giderken özellikle İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirler başta olmak üzere çeşitli kentlerden de binlerce kişi Nevşehir’e geliyor.
Belediye Başkanı Rasim Arı’nın talimatıyla bayram öncesi birçok yeni düzenlemenin yapıldığı Nevşehir Adnan Menderes Otobüs Terminali’nde bayram dolayısıyla misafirlerini karşılama ya da uğurlamaya gelen vatandaşlar ve yolcular ile turistler kolonya, şeker ve lokum ikramı ile karşılanıyor.
Uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Nevşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.






“Türkiye Huzur ve Trafik Uygulaması (2019-2)” gerçekleştirildi
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71065 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38544 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10158 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7598 kez okundu
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme