
Nevşehir Belediyesi denetim ve kontrolünde hizmet vermekte olan özel halk otobüsleri 5 nolu hattında değişikliğe gidildi.
Terminal – Sümer Mahallesi – Cevher Dudayev – Devlet Hastanesi – Üniversite arasında çalışmakta olan 5 nolu araçların güzergahı vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda incelenerek yeniden düzenlendi.
Düzenleme ile birlikte, daha önce Terminal-Güney Çevre Yolu-Mesleki Eğitim Merkezi-Kaldırım Mezarlığı-Fevzi Çakmak Caddesi güzergâhında çalışan 5 nolu özel halk otobüslerinin güzergahı Terminal-Yavuz Sultan Selim Caddesi-TOKİ Blokları-İrşad Caddesi-Fevzi Çakmak Caddesi şeklinde değiştirildi.
‘Sanayi Yol Boyu’ diye tabir edilen Tekyıl petrol-Kaldırım Mezarlığı arasında 5 nolu hatta çalışan özel halk otobüsleri ise 29 Nisan 2023 Cumartesi gününden itibaren hizmet vermeyecek.
Ak Parti Tam Kadro Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
68075 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
35163 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9825 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7309 kez okundu
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı