İkindi Vakti 16:28
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Manevi duygularımızın yeşerdiği, çeşitli münasebetlerle dostluk ve kardeşlik bağlarımızın güçlendiği bu kutsal geceler merhamet eden ve bağışlayan Allah’ın bir ikramıdır.
Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz.
Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz.
Ben bu duygu ve düşüncelerle; bu mübarek ve anlamlı gecenin sevgi, barış ve kardeşlik duygularını kuvvetlendirmesini temenni ediyor;
ülkemize ve tüm İslam Alemine hayırlara vesile olması dileğiyle tüm hemşerilerimin Miraç Kandilini kutluyorum” ifadelerinde bulundu.
Vatandaşlar su aboneliği işlemlerini belediyeye gelmeden yapabilecek
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71269 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38820 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10210 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7647 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi