Sabah Vakti 02:00

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı; ilimize özgü değerlerden olan Nevşehir Simidinin Kurum olarak Coğrafi İşaret Tescil Belgesini aldıklarını belirterek ilimize hayırlı olması dileklerini iletti.
Açıklamasında Pınarbaşı; “İlimize özgü Meşhur Nevşehir Simidinin korunması, gelecek nesillere aktarılması ve pazar payının artırılması amacıyla Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Ahiler Kalkınma Ajansımızın teknik desteğiyle Temmuz ayında başlatmış olduğumuz Coğrafi İşaret Tescil çalışmamız hamdolsun ki olumlu sonuçlanarak neticelendi.
Bu gün itibariyle elimize ulaşan Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaret Tescil Belgesi ile ilimizin bir değerinin tescillenmesi sağlanmış oldu. İ
nşallah bundan sonra ki süreçte ürünümüzün pazar payının artırılmasına yönelik çalışmalarımız devam edecek. İlimize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
![]()
Korona’ya karşın vücut dirençlerini artırmak için yürüyorlar
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
70689 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38011 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10027 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7468 kez okundu
Acıgöl Bağlıca Köyü’nde İftar Programı
Başkan Güneş’den Şube Başkanı Gündüzpolat ile Hasbihal
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”