
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, NEVÜ’de eğitim-öğretim programını tamamlayarak mezun olan ve akademik derece yapan öğrenciler ve ailelerinin mezuniyet sevincine ortak oldu.
Rektör Aktekin, NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi birincisi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Deniz Özgür, fakülte ikincisi Nurdahan Yıldız ve fakülte üçüncüsü Mercan Edanur Temizyürek’i aileleri ile birlikte makamında misafir etti.
Öğrenciler ve ailelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Aktekin kendilerine emanet edilen gençleri sahiplenerek en iyi şekilde eğitimlerini almaları, topluma, ülkelerine ve tüm insanlığa yararlı birer birey olmaları için büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi.
Dereceye giren öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Aktekin mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. NEVÜ’lü öğrenciler ve aileleriyle bir süre sohbet eden Rektör Aktekin, öğrencilere ayrıca kitap hediye etti.
Başkan Aygün’den Kurban Bağışı Kampanyasına Destek
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67546 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34614 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9808 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7285 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni