İkindi Vakti 16:19
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Almanya’da Potsdam Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’i makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür eden Potsdam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oliver Günther, başta eğitim bilimleri ve öğretmen yetiştirme alanları olmak üzere NEVÜ ile mevcut ve yeni iş birliklerini geliştirmek istediklerini ifade etti. Üniversiteler arası iş birliği olanaklarına ilişkin görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, iki üniversitenin uluslararasılaşma politikaları doğrultusunda öğrenci ve akademisyen değişim programları, ortak bilimsel çalışmalar ile sempozyum, konferans ve seminer gibi etkinliklerde iş birliğinin artırılması konuları ele alındı.
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ise üniversite olarak farklı ülkelerden yükseköğretim kurumlarıyla ikili anlaşmalar ve ortak projeler yürüttüklerini belirtti. NEVÜ’de Almanya, Fransa, Hollanda, Kazakistan ve Pakistan’ın da aralarında bulunduğu 50 ülkeden yaklaşık 500 uluslararası öğrencinin eğitim gördüğünü kaydeden Aktekin, bu sayının artırılması için çalışmaların sürdüğünü vurguladı.
Başkan Rasim Arı’nın Hizmetlerle Geçen 500 Günü
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71334 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38864 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10224 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7660 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi