
NTB Başkanı Salaş, Nevşehir’in 65’inci kuruluş yılında Nevşehirli olmaktan, Nevşehir’de yaşamaktan ve bu şehire hizmet etmekten son derece mutluluk ve onur duyduğunu söyledi.
Başkan Salaş; kadim ve serhat şehir Nevşehir’in il oluşunun 65. yılını kutladıklarını belirterek, tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Nevşehir’in bu günkü konumuna kolay gelmediğini söyledi.
Tüm Nevşehirlilerin şehirlerinin değerini bilip hep beraber onu kalkındırmak ve hak ettiği konuma getirmek için çaba göstermesi gerektiğini vurgulayan Salaş: “Biz bu yüzden gece demeden gündüz demeden çalışacağız ve Nevşehir’i kalkındıracak, tüm değerlerimize değer katıp bir araya getirerek onu gelişmiş medeniyetler seviyesine hep birlikte çıkaracağız.
Biz Nevşehir Ticaret Borsası olarak, kentimizin yatırım yapılan bir şehir olması, ihracat yapması, sosyal yapının güçlenmesi ve toplumsal bütünlüğümüzün korunması için çaba gösteriyoruz.
Tüm Borsa üyelerimizle birlikte bu şehrin bir dinamiği olarak halkımıza güzel hizmetler götürmek bize mutluluk veriyor.
İşte bu yüzden dur durak demeden çalışıyoruz. Bu tarihin önemine binayen Nevşehir’imizin 20 Temmuz 1954’te Bakanlar Kurulu kararı ile il oluşunun 65. yılını kutluyor, değerli vatandaşlarımıza saygılar sunuyorum.” dedi.
Temiz Şehir Nevşehir için temizlik kampanyası
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
67684 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
34797 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
9814 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7292 kez okundu
Tatlarin’de Öğrenci ve Öğretmenlerle Değerlendirme
Güneş “Herşey Karapınar İçin”
Acıgöl’de Doğalgaz Hattı Çalışmaları Başladı
Karapınar’da 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Anma Töreni