Yatsı Vakti 20:33
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Valiliği himayesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”nin 109. yıl dönümü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programına katıldı.
Öğretmen evinde düzenlenen programda ezanın okunmasıyla katılımcılar iftar yaptı. Programda, şehit aileleri ve gazilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Savran, kahraman Türk askerlerinin inanç ve azmi ile Çanakkale’de 7 düvele karşı kazanılan tarihi zaferin yıl dönümünde vatanı için gözünü kırpmadan canını veren tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andığını belirtti.
Programa Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, şehit yakınları, gaziler ve kurum amirleri katıldı.
Başkan Adayı Akyol hoşaf ve ekmek dağıttı
1
Vali Ali Fidan’ın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
71261 kez okundu
2
Sera ihtisas organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundular
38815 kez okundu
3
Başkan Arı, Bahçelievler Mahallesi’nde vatandaşlara üzüm ikram etti
10207 kez okundu
4
Nevşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor
7647 kez okundu
Acıgöl’de Üreticilere Silaj Paketleme Makinesi Desteği
Acıgöl’de Kaymakam Emre Konak Göreve Başladı
AK Parti Acıgöl’de Teşkilat Temayül Yoklaması Gerçekleştirildi
Acıgöl’e Yeni Adliye Binası İçin Önemli Adımlar: Yerinde İnceleme ve Proje Değerlendirmesi